Skärgårdsturnén är en ny turné som har ambitionen att bli en årligen återkommande turné i Stockholms vidunderligt vackra skärgård. Idén uppkom när artisten Tina Ahlin ville göra något för att lyfta fram skärgården året runt.

Folkkära artister medverkar under turnén i juli, liksom gästartister som dyker upp någon av kvällarna. Med sällskapet följer också lokalproducerande aktörer med den finaste av mat, dryck och hantverk.

Den semestrande sommarpubliken kommer att bjudas på minnesvärda musikkvällar och inte minst få njuta av världens vackraste skärgård på första parkett. I en solstol med picknick-korgen intill. Denna sommar spelar vi i Stockholms skärgård, men nästa sommar kanske turnébåten tuffar längre bort. 

Besök hemsida
 
 
 
 
 
 
 


 
 

Tina kommer att vara högtidsvärd för Valborg, Nationaldagen och Midsommar i SVT.
:: Valborg i SVT
:: Nationaldagen i SVT
:: Midsommar i SVT
 
 
2010
Musikern Tina Ahlin, kocken Fredric Andersson och partypimparen Isabelle Halling hjälper fem kända svenska artister att fixa en sommarfest.
Foto: Carl-Johan Söder/SVT
:: Mer info
 
 
2009 - 2010
Tina samarbetar med jämna mellanrum med SVT:s "Gokväll".
4 säsonger hittills har det blivit - och intervjuer med runt 50 artister av vitt skilda slag: Robert Broberg, Salem Al Fakir, Tomas Di Leva, Stefan Sundström, Lill Lindfors, Hasse Alfredson, Loa Falkman och många fler!
:: Till programsiten
 
Tina är programledare för Tinas Trädgård och har tillsammans med en redaktion på TITAN TELEVISION skapat en rolig, charmig och inspirerande tv-serie.
:: Läs mer
 
 
Tina är också Östersjöambassadör tillsammans med Tomas Di Leva
:: Läs mer
 
 
Tina samarbetar med:
 
 
Träffa Tina på: